Het grootste Sloggi ondergoed assortiment

Sloggy

Sloggy ondergoed. Betaalbaar en modieuze Sloggy onderbroeken en slipjes voor dames en heren. Verschillende modellen zoals tai, bikini, tanga, strings,midi, maxi en shorts. Voor de heren zijn er verschillende materialen in Sloggy onderbroeken zoals de katoenen basis slips als de mini, midi, maxi short en long short. Sloggy verwerkt in deze katoenen slips altijd een laag percentage elasthan om de pasvorm van Sloggy slips voor heren te blijven garanderen.

Sloggy Basic

Deze basis serie is bij uitstek de meest verkochte Sloggy serie voor mannen. De slips die nooit uit de mode raken en die staat voor een uitstekend draagcomfort en duurzaamheid. In combinatie met de Sloggy slips voor mannen zijn er T-shirts en hemden bijpassend te koop. Voor mannen die van eenvoud houden maar wel een tikkeltje meer is er Sloggy spirit. Een Sloggy kwaliteit van 95% katoen en 5% lycra. Door de contrast stiksels zijn de modellen voorzien van een moderne “elke dag” look.

Sloggy Live

Naast Sloggy basis is er Sloggy live, een altijd moderne slip in verschillende modellen die iedere dag kan. De brede elastische tailleband is voorzien van het Sloggy logo in dezelfde kleur als de band is. Deze Sloggy live slips is door een goede prijs kwaliteit verhouding een bestseller in de Sloggy collectie.

Sloggy Men Dusk

Een zachte kwaliteit in Sloggy collectie is Sloggy men dusk. Liefde vanaf de eerste aanraking door het micromodaal airjet materiaal zijn deze slips superzacht en gaat lang mee. Het uiterlijk van deze Sloggy slip mag er zijn. Een mannelijke uitstraling met een jong design een stijlvolle elastische tailleband met ingewerkt Sloggy logo zorgen voor een vooraanstaande look.

Sloggy Men Sculpture

Nieuw in Sloggy collectie is Sloggy men sculpture. Corrigerende ondermode voor de man. Het bestaat uit een midi slip, hipster, short een T-shirt en een hemd. Dit alles is licht shapend en vormend met een moderne en trendy Sloggy look. De naden zijn extra zacht terwijl de slips bij de billen en buik een shaping effect geven. Door de horizontale opening hebben deze Sloggy slips een moderne uitstraling. De hemden en T-shirts shapen de taille en buik ze ondersteunen de rug en het torso van de man wordt geaccentueerd. Sloggy sculpture is een uitstekende Sloggy kwaliteit om te dragen voor mannen met een stoma. Door de lichte ondersteuning blijft de stoma op de juiste plaats zitten. Ook mannen zijn ijdel en willen graag slanker lijken. Speciaal daarvoor is er Sloggy men sculpture X. Een kwaliteit die extra shapend en vormend is en waarbij de slips en shirts worden geaccentueerd door aan contrast kleur bij de naden. Sloggy men sculpture is extra ondersteunend bij buik, billen en taille.

Sloggy Men Match

Sloggy men Match 2-pak zijn diverse modellen slips die verkrijgbaar zijn per 2 in een verpakking. Sloggy men match is een unieke combinatie van 2 slips in een moderne sportieve uitstraling. Het is een comfortabele mix van katoen met lycra waardoor de pasvorm gewaarborgd blijft. Sloggy match bestaat uit verschillende kleurencombinaties en is afgewerkt met contrast stiksels. Sloggy men Active silver plus is vooral een serie voor de sportieve man. Door de goed gevormde pasvorm zorgen deze Sloggy slips ervoor dat tijdens het sporten de man de nodige steun krijgt daar waar nodig is. Sloggy Active is gemaakt van een piqué katoen met een zachte elastische boord. Door de nieuwe Sloggy technologie die is toegepast op deze Sloggy serie wordt een langdurige frisheid gegarandeerd. Deze Sloggy slips zijn verkrijgbaar in een midi slip, hipster en short. Dit alles in de kleuren zwart, wit en donker blauw. Bijpassend in deze Sloggy serie zijn een singlet en T-shirt.

Onze Sloggi ondergoed aanbevelingen