Het grootste Sloggi ondergoed assortiment

Sloggie

Sloggie is een zeer bekend ondergoedmerk en heeft een zeer uitgebreide collectie. Sloggie staat bekend als naadloos ondergoed en heeft een perfecte pasvorm. Sloggie heeft zowel voor mannen als dames ondergoed in haar assortiment opgenomen.

Dames Sloggie

Voor de dames heeft Sloggie een groot assortiment. Sloggie weet dat elke vrouw anders is en elke vrouw een andere slip wil dragen. Daarom dat Sloggie een breed assortiment heeft. De Sloggie invisible is een van de bekendste lijnen van Sloggie. De invisible Sloggie is te dragen onder strakke broeken, jurken, rokjes en shirtjes. De Sloggie string is een naadloze, mooie neutrale string, die verkrijgbaar is in diverse kleuren. De Sloggie Light Cotton String is een degelijke katoenen string. De Sloggie Light String N is gemaakt van 78% Polyamide en 22% Elasthane. Dit is is een ademend materiaal en beschikt over vochtregulerende materialen. De Sloggie Light String is een naadloze Sloggie string die onzichtbaar is onder strakke rokjes, jurkjes of broeken.

Ook de Sloggie hipster is in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo heeft u keuze uit een katoenen Sloggie hipster of uit een Sloggie Light hipster die naadloos is waardoor u de hipster niet ziet onder een strakke jurk, rok of broek. Hierdoor zult u zich meteen zekerder voelen tijdens het dragen van de Sloggie hipster.

Bovendien heeft Sloggie ook Sloggie dames boxers in haar assortiment opgenomen. De Sloggie dames boxershort is een ‘pijpjes onderbroek’ die heerlijk zit. Eén groot verschil met andere merken van damesondergoed is dat Sloggie zorgt dat u de randen van de Sloggie dames boxer niet ziet.

Ook op het gebied van Bh’s is Sloggie DE expert. Sloggie biedt voor elke cupmaat de perfecte bh. Deze zijn vrijwel altijd naadloos, waardoor u uw bh niet ziet onder een strak shirtje of jurkje. Van voorgevormde bh’s tot push-up bh’s, Sloggie heeft het allemaal in haar assortiment. Bovendien heeft sloggie ook hempjes die heerlijk zitten en u geen koude rug zult krijgen. Voor elke vrouw heeft Sloggie een perfecte pasvorm en het soort ondergoed waarnaar u opzoek bent!

Heren Sloggie

Ook aan de mannen heeft Sloggie gedacht. Zo biedt Sloggie een groot assortiment herenondergoed aan. Zo heeft zij Sloggie herenstrings, Sloggie mini, Sloggie midi en de Sloggie Maxi. Bovendien heeft zij ook de Sloggie short opgenomen in haar assortiment. Het Sloggie ondergoed is voorzien van een perfecte kwaliteit, die vrijwel altijd naadloos is. Hierdoor draagt deze heerlijk. Bovendien heeft u de keus uit verschillende soorten, waarbij u kunt kiezen uit geen, lange of korte pijpjes bij de Sloggie boxers. Voor elke man heeft Sloggie een perfecte pasvorm.

Sloggie ondergoed koopt u onder andere bij Ondermodeshoppen in Oisterwijk.

Onze Sloggi ondergoed aanbevelingen