Het grootste Sloggi ondergoed assortiment

Sloggi-ondergoed

De meest genoemde naam in ondergoed Sloggi-ondergoed !

Sloggi-ondergoed is de meest genoemde naam in ondergoed. Er is dan ook een diversiteit aan verschillende modellen Sloggi-ondergoed . Dames en heren Sloggi-ondergoed in verschillende kleuren. Acties die drie keer per jaar twee weken duren met een korting van 33% per slip, hemd of bh.

Sloggi-ondergoed voor heren

Heren Sloggi-ondergoed bestaat uit verschillende modellen en kleuren.

  • Sloggi mini voor heren in zwart, wit en grijs te verkrijgen in de maten vier tot en met zeven.
  • Sloggi midi voor heren in zwart, wit, donker blauw en grijs te verkrijgen in de maten vier tot en met acht.
  • Sloggi maxi voor heren in zwart, wit, donker blauw en grijs te verkrijgen in de maten vier tot en met acht.
  • Sloggi short voor heren in zwart, wit en grijs in de maten vier tot en met acht
  • Sloggi long voor heren in zwart, wit en grijs in de maten vier tot en met acht

Dit is slechts een kleine greep uit de collectie. Zo is er ook nog Sloggi-ondergoed active voor heren die de fijne eigenschap heeft om extra vocht op te nemen. Vooral tijdens het sporten is dit een fijne slip om te dragen. Door de sierstiksels op de slips ziet dit Sloggi-ondergoed er sportief uit. Sloggi-odergoed new spirit is een katoenen slip en short voor heren die er, door de dubbele stiksels die zijn gebruikt, jong en verfrissend uitziet.

Sloggi-ondergoed voor dames heeft een uitgebreide collectie. Te weten de basis kwaliteit die bestaat uit een 95% katoenen kwaliteit en 5% elasthan. De bovenzijde van dit basis Sloggi-ondergoed is afgewerkt met een mooi elastisch randje. De meeste modellen van dit basis-ondergoed is verkrijgbaar in de maten 38 tot en met 50.

Voor vrouwen zijn er nog meer modellen Sloggi-ondergoed . Neem de leuke strings, hipsters en shorts van de invisible collectie. Leuk afgewerkt met een golvend randje bij de billen. Bestaande uit verschillende kwaliteiten. De original die bestaat uit een polyamide kwaliteit. Dan is er een katoenen kwaliteit en een kwaliteit die een mening heeft van katoen met polyamide. Deze drie soorten zijn geliefd bij vrouwen die een slip willen dragen die niet zichtbaar is onder de bovenkleding. Sloggi-ondergoed sensual is een slip van viscose met polyamide afgewerkt aan de bovenzijde met een doorzichtig randje. Een fijne slip te verkrijgen in short, midi en tai. Een dunne kwaliteit wat steviger als invisible collectie met een goede pasvorm die voor meerdere vrouwen geschikt is.

Dan kunnen we aan de Sloggi-ondergoed collectie nog de bh’s voor vrouwen toevoegen. Gemaakt in wit, zwart en taupe kleur. Verder wordt er ieder seizoen een kleur hieraan toegevoegd zodat je altijd een ruime keus hebt in een nieuw kleurtje Sloggi-ondergoed . Voor de beste SLoggi aanbiedingen kijk je op 1Dagactie.nl of Ondermodeshoppen.nl.

Onze Sloggi ondergoed aanbevelingen