Het grootste Sloggi ondergoed assortiment

Sloggi ondergoed: de ondermodespecialist

Sloggi ondergoed behoeft geen introductie. De kwaliteit van de ondermode spreekt voor zichzelf. En ook getuige het feit dat Sloggi wereldwijd meer dan een miljard onderbroeken over de toonbank heeft laten gaan sinds de oprichting in 1979. Wat knap is, gezien de eerste zeven jaar het merk zich alleen maar focuste op de helft van de mensen. Sloggi ondergoed was in die beginjaren namelijk alleen nog maar beschikbaar voor dames. In 1986 kwam daar ook Sloggi ondergoed voor mannen bij. En dat had wereldwijd een grote invloed op het modebeeld: de goed aansluitende herenslips en boxershorts van Sloggi verdrongen al snel andere soorten onderbroeken naar de achtergrond. Sloggi ondergoed, en met name de heren slip, is momenteel de meest gedragen vorm van ondergoed voor mannen.

Soorten ondergoed

Hoewel Sloggi ondergoed vooral bekend is geworden vanwege de slips voor dames (en later voor heren) is er veel meer Sloggi-ondergoed verkrijgbaar. Denk aan kledingstukken als:

  • Tanga’s (voor dames en heren)
  • Boxershorts
  • Boy shorts (ook bekend als ‘hipsters’)
  • Strings
  • BH’s

 

Sloggi ondergoed is daarbij altijd gemaakt van hoge kwaliteit katoen en ander textiel. De goede materialen gebruikt voor het Sloggi ondergoed zorgen er voor dat het Sloggi ondergoed veel wasbeurten meegaat. En dankzij Sloggi-ondergoed.com ontdekt u uw favoriete Sloggi outlet: op Kiesjekoopje.nl krijgt u hoge kortingen op Sloggi ondergoed.

De fantastische acties van Kiesjekoopje.nl

Kiesjekoopje.nl biedt een fantastisch concept. De online actiewinkel biedt fantastische artikelen van topmerken met daarop de beste kortingen. Dagelijks zijn er weer nieuwe aanbiedingen te vinden op Kiesjekoopje.nl. In het reguliere assortiment is het Sloggi ondergoed tegen een scherpe online prijs te bestellen. En komt het Sloggi ondergoed in de aanbieding, dan profiteert u nog eens een keer van extra hoge kortingen. Let wel: iedere aanbieding is maar een beperkte tijd geldig. Bij de Sloggi ondergoed aanbieding en andere acties geeft de klok aan hoelang de aanbieding nog geldt. Bezoek daarom snel de webwinkel om te zien of uw favoriete Sloggi ondergoed hier al tussen zit. Profiteer van scherpe prijzen voor het beste ondergoed op Kiesjekoopje.nl.

Onze Sloggi ondergoed aanbevelingen