Het grootste Sloggi ondergoed assortiment

Sloggi Invisible

Sloggi invisible zijn slips die je onder strakke kleding niet ziet zitten. De Sloggi invisible slips tekenen niet af onder de gladde, strakke en elastische stoffen die momenteel op de markt zijn. Door de innovatieve materialen die zijn gebruikt heeft Sloggi invisible een typische uitstraling. De laser-cut snijding langs de onder en bovenkant van de slips en strings zorgen er bovendien voor dat er gladde randjes aan de Sloggi invisible slips zitten die niet zichtbaar zijn.

Het is een lust voor het oog de geschulpte randen van de Sloggi invisible slips. Sloggi invisible zijn er in drie verschillende kwaliteiten. Sloggi invisible light is de kampioen in lichtgewicht. De Sloggi invisible light slips hebben een naadloze pasvorm zijn gemaakt van een microvezel en door de innovatieve laser-cut technologie voorzien van geschulpte randen. Deze Sloggi invisible slips hebben een optimaal langdurig draagcomfort dankzij de ademende en vochtregulerende kwaliteit. Ook na vele wasbeurten ontstaat er geen pilling effect. De Sloggi invisible light serie bestaat uit een string, hipster, short en bh.

Naast de Sloggi invisible light is er Sloggi light cotton. Een kwaliteit die niet meer weg te denken is uit de Sloggi invisible collectie. Door het gebruik van lycra in de slips blijft de pasvorm hetzelfde als de eerste dag dat u de slips aan heeft. In de collectie Sloggi invisible light cotton zijn er strings, hipsters en shorts. Door het gebruik van de lycra kunt u in deze serie gerust ook zwart kopen want ondanks dat u de slips vele malen zult wassen blijft zwart mooi zwart.

Als laatste in de ranches Sloggi invisible is Sloggi light ultra soft. Een superzachte lenzing micromodaal air een nieuwe innovatieve stof in een typische Sloggi look. Ook hier weer de laser-cut technologie die toegepast is op de beenuitsnijdingen en aan de bovenzijde van de slips. In de Sloggi invisible serie een o zo onzichtbare en zachte slip die onder strakke bovenkleding niet zichtbaar is.

Wat betreft Sloggi invisible voor mannen komen we uit bij Sloggi men Dusk. Slips voor de sportieve man en geschikt voor alle bewegingen en activiteiten. Door de ademende piqué katoenen stof is de slip comfortabel om te dragen. Omdat de slips plat afgewerkte randen hebben en door de dunne katoenen stof die is gebruikt zijn deze slips uitstekend te dragen onder de strakke broeken van de mannen. Het bijpassende T-shirt van hetzelfde fijne materiaal is aansluitend waardoor het nagenoeg niet opvalt dat er een shirt onder de kleding van de man zit. Deze Sloggi invisible serie bestaat uit diverse sportieve modellen zoals een short, hipster, midi slip en T-shirt. Dit alles in de kleuren zwart, wit en grijs.

U ziet ook voor de heren zijn er tegenwoordig modellen slips te koop die aansluiten aan de wensen van de man. comfortabel om te dragen maar Sloggi invisible om te zien.

Onze Sloggi ondergoed aanbevelingen