Het grootste Sloggi ondergoed assortiment

Sloggi Actie

Sloggi actie ondergoed. Voor dames en heren Sloggi actie ondergoed kopen voor een prijs van drie halen is maar twee betalen. Een Sloggi actie kortingspercentage van maar liefst 33%. En dat terwijl deze Sloggi actie drie keer per jaar gaat plaatsvinden. Deze Sloggi actie is telkens voor een periode van 2 weken te weten eind maart begin april, eind mei begin juni en in december nog eens twee weken. De Sloggi actie is van toepassing op alle dames en heren modellen slips die op dat moment in de collectie zitten.

De Sloggi actie periode is herkenbaar aan de banners die gebruikt worden op de webshop. Gedurende de Sloggi actie periode staat deze banner op de webshop met daarop de aanbieding vermeld van de Sloggi actie. Sloggi actie is voor de hele collectie Sloggy ondergoed. Zoals Sloggi Sensual Fresh, Sloggi sensation, Sloggi light,Sloggi light illusion, Sloggi invisible suprême, Sloggi light cotton, Sloggi light ultra soft, Sloggi control, Sloggi shape cotton,Sloggi myday, Sloggi basis, Sloggi double comfort en Sloggi chic voor de dames.

Voor de heren is de keus iets meer beperkt maar ook daar zijn er genoeg varianten zoals Sloggi men basis, Sloggi men spirit, Sloggi men live, Sloggi men dusk, Sloggi men sculpture, Sloggi men sculpture x, Sloggi men match 2-pak en Sloggi men Active silver plus. Allemaal slips die meedraaien in de Sloggi actie die drie keer per jaar gehouden gaat worden.

Je ziet er is dus tijdens de Sloggi actie periode voldoende keus in de verschillende soorten slips, strings, hipsters en shorts voor zowel mannen als vrouwen. Voorwaarde is wel ben er op tijd bij want de voorraad is niet onuitputtelijk. De ervaring leert dat zeker tijdens de Sloggi actie de voorraad snel slinkt. Bijbestellen is niet mogelijk dus wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Doordat de Sloggi actie nu drie keer per jaar wordt gehouden is het mogelijk om je aankoop te spreiden over deze drie Sloggi actie periodes. De slijtage van de slips die u aanschaft zal dan ook verspreider lopen omdat je in alle drie de Sloggi actie periodes een set slips aan gaat schaffen. Goed ook voor de portemonnee om zo een gespreide Sloggi actie te promoten. Tenslotte betaal je maar twee slips en krijg je drie slips in deze speciale Sloggi actie. Ik zou zeggen doe je voordeel hiermee en koop in deze drie verschillende Sloggi actie periodes.

Goed is ook om te weten dat er Sloggi actie is in zowel het voorjaar als in de winter. Koop tijdens de Sloggi actie in het voorjaar je luchtige zomerslips zoals string en naadloze hipster. In de winter ga dan tijdens Sloggi actie voor de winterse slips zoals de short of de Sloggi long. Zo heeft u het hele jaar door plezier van de Sloggi actie periodes.

Onze Sloggi ondergoed aanbevelingen