Het grootste Sloggi ondergoed assortiment

Sloggi Aanbieding

Het bekende lingeriemerk Sloggi staat bekend om haar degelijke kwaliteit. De lingerie is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor uw Sloggi lang meegaat. De prijs / kwaliteit verhouding van Sloggi is altijd goed. Maar wie houdt er nu niet van een aanbieding? Aan het einde van het seizoen kunt u de Sloggi lingerie dan ook voor lagere prijzen kopen. Bovendien houdt Sloggi jaarlijks aanbiedingen zoals de bekende 3 + 1 gratis actie.

Wanneer u buiten de aanbiedingsseizoenen om wilt profiteren van Sloggi aanbiedingen kunt u kiezen voor grootverpakkingen. Zo worden boxershorts en midi slips niet alleen altijd per stuk verkocht maar zijn er in de diverse lingeriewinkels ook altijd Sloggi 2-packs verkrijgbaar. De damesondermode van Sloggi is altijd per stuk verkrijgbaar in de bekende kleine doosjes. Maar wie gewend is aan de Sloggi kwaliteit wil nooit meer iets anders en zal dan ook niet twijfelen om meerdere stuks per keer te kopen. Zo zijn de comfortabele Sloggi Light Hipsters altijd verkrijgbaar in een 4-pack. Met dit 4-pack koopt u vier Sloggi Hipsters voor de prijs van drie.

Aan het eind van het seizoen doet Sloggi net zoals vele bekende lingeriemerken en modemerken haar lingerie in de aanbieding. Om plaats te maken voor de nieuwe seizoenskleuren gaan de oude kleuren er voor stuntprijzen uit. Op deze momenten kunt u dus veel Sloggi kopen voor weinig geld. Wilt u direct profiteren van deze aanbieding? Ga dan meteen naar de Sloggi outlet en sla uw slag. Hier vindt u BH’s, strings, hipsters, shorts en hemdjes voor dames. Voor de heren kunt u hier Sloggi shirtjes, shorts, hipsters en midi’s kopen.

Vanwege de lage prijzen gaan de Sloggi artikelen in de Sloggi outlet altijd erg hard. Wees er dan ook snel bij want voor u het weet is uw maat uitverkocht. Is het te laat en kunt u uw maat niet meer vinden? Neem dan contact op met de Sloggi verkoper om samen met hen een alternatief te vinden. Sloggi heeft altijd een basic collectie die voortdurend het comfortabele model behoudt en telkens weer opnieuw wordt aangevuld.

Voor de dames is het assortiment Sloggi zo ruim dat zij altijd wel kunnen profiteren van een Sloggi aanbieding. De Sloggi Light serie biedt bijvoorbeeld strings, hipsters, shorts en BH’s aan. Deze artikelen zijn allen te verkrijgen in de gewone Sloggi Light serie en de Sloggi Light Cotton serie. Beide series hebben een naadloze pasvorm en zitten erg comfortabel. Wanneer u meer van katoenen lingerie houdt kiest u voor de Sloggi Light Cotton serie. Houdt u meer van een gladder stofje? Dan zult u zeker slagen met de reguliere Sloggi Light serie!

Onze Sloggi ondergoed aanbevelingen