Het grootste Sloggi ondergoed assortiment

Geschiedenis van de onderbroek

De onderbroek is heeft al millennia aan ontwikkelingen doorgemaakt. De lendendoek is daarbij de oudst bekende onderbroek. Een lendendoek wordt door velen gezien als de voorloper van de herenstring. Een lendendoek is een zeer eenvoudig ontworpen onderbroek waarbij een touw om de middel werd geknoopt en aan de voorkant een schaamlap gehangen of waarbij een doek tussen de benen en vervolgens rondom de middel werd geknoopt. Archeologen vonden dit soort lendendoeken (gemaakt van leer) al zevenduizend voor de Christelijke jaartelling. In de Middeleeuwen kwamen daarvoor de voorlopers van de boxershorts voor in de plaats: de zogenaamde braies. Een onderbroek van deze soort was in principe een lang, loszittend broekje. De onderbroek zoals we die vandaag kennen, is op deze twee types gebaseerd, waarbij de herenslip of de boxershort een combinatie van beiden lijkt te zijn.

Slips en boxershorts

Sloggi heeft een belangrijke rol gespeeld aan het einde van de twintigste eeuw met betrekking tot het ondermodelandschap. Sloggi-ondergoed staat wereldwijd bekend om hoge kwaliteit en stijlvol design. Zo worden de boxershorts van Sloggi door ongelofelijk veel mannen gedragen. Voor een onderbroek is Sloggi dan ook een van de beste keuzes die u kan maken. Een Sloggi onderbroek is altijd van uitstekende kwaliteit en heeft een optimale pasvorm met uitstekend comfort. Waar u de voordeligste Sloggi aanbieding voor een onderbroek online vindt? Op 1Dagactie.nl: de webwinkel waar de beste merken in de aanbieding worden gedaan.

Het unieke van 1Dagactie.nl

Een onderbroek van een kwaliteitsmerk is op 1Dagactie.nl regelmatig in de aanbieding. Iedere dag biedt 1Dagactie.nl nieuwe aanbiedingen waardoor u extra korting krijgt op de toch al scherpe prijzen in het assortiment. Zo haalt u een fantastische onderbroek voor een schijntje in huis. Iedere aanbieding duurt hoogstens 24 uur: ga dus snel naar 1Dactie.nl om te kijken of uw favoriete Sloggi onderbroek in de aanbieding is. Is de actie voor uw onderbroek voor bij? Wees niet getreurd: iedere dag biedt 1Dactie.nl weer nieuwe aanbiedingen.

Onze Sloggi ondergoed aanbevelingen